PALVELUPAKETIT

Boistön yrityksille ja yksityishenkilöille tarjoamat palvelut perustuvat täyden palvelun periaatteeseen ja asiakkaan toiveisiin.
Olemme laatineet valmiita palvelukuvauksia helpottamaan tilaisuuksien ja kokouksien järjestämistä.

HALLITUKSEN / JOHTORYHMÄN KOKOUSPAKETIT
TIIMIN KOKOUS / WORKSHOP
ASIAKASTILAISUUDET
YRITYKSEN VIRKISTYSPÄIVÄ
KOULUTUSYRITYSTEN PAKETTI
YKSITYISTILAISUUDET / JUHLAT

HALLITUKSEN / JOHTORYHMÄN KOKOUSPAKETIT

Palvelut

Boistön luotsisaari tarjoaa korkealuokkaiset tilat ja inspiroivan ympäristön tehokkaaseen ja innostavaan kokoukseen haastavien asioiden parissa. Palvelemme saaressa vain yhtä asiakasryhmää kerrallaan ja räätälöimme paketin asiakkaan toiveiden mukaiseksi. Ainutlaatuisessa merellisessä ympäristössä ideat lähtevät lentoon kuin itsestään ja saaressa ryhmä pysyy koossa.

Tauot voi pitää vaikka rantakalliolla ja virkistävän tauon jälkeen työ taas sujuu. Tehokkaan päivän päätteeksi saunotaan, rentoudutaan paljussa, nautitaan saaristolaisherkuista ja hyvästä seurasta. Jo saapuminen saareen on elämys. Käytössänne on saaren omat veneet: kesällä Boistön Kulkuri ja talvella aito luotsivene Boistön Kutteri. Järjestämme tilauksesta myös pikavene- tai helikopterikuljetuksen. Ryhmän suositeltu koko on 5-15 henkilöä. Yli 15 hengen ryhmille yöpyminen jaetuissa kahden hengen huoneissa.

Kysy LisääPyydä Tarjous

”Pidin johtoryhmäni kokouksen Boistössä. Upea paikka, loistava palvelu ja tarjoilu sekä Suomen paras sauna! Tuli tunne, että Boistö on yksi parhaista kokousympäristöistä, missä koskaan olemme olleet.”

Mikael Silvennoinen, Pohjola Yhtiöt

TIIMIN KOKOUS / WORKSHOP

Tiimityöskentely vaatii työrauhaa ja hyvää yhteishenkeä. Oiva tapa tehostaa tiimin työskentelyä on viedä se ulos konttorista.  Boistön luotsisaaren ainutlaatuinen merellinen ympäristö, korkealuokkaiset tilat ja ystävällinen palvelu antavat tiimille uutta puhtia. Jo saareen tultaessa arki unohtuu ja ryhmä sitoutuu yhteisiin tavoitteisiin. Saaressa tiimi pysyy koossa ja yhteishenki korkealla. Päivän päätteeksi rentoudutaan aidoissa saaristolaissaunoissa ja paljussa, grillataan rannalla auringonlaskun aikaan ja/tai nautitaan saaristolaisherkuista Luotsituvan ainutlaatuisessa tunnelmassa. Ryhmän suositeltu koko on 5-30 henkilöä.

Kysy LisääPyydä Tarjous

”Kaksi päivää tiukkaa aherrusta tiimin kanssa tuntui höyhenen kevyeltä tässä uljaassa ja historiallisessa ympäristössä. Talvinen lumimyrsky innoitti ajatusten juoksua ja antoi tuulta hankkeen loppuun viemiseen!”

Nimetön

ASIAKASTILAISUUDET

Kaipaatko asiakastilaisuudelle tai uuden tuotteen lanseeraukselle ainutlaatuisen ympäristön, joka jää varmasti mieleen? Saariston luonto, korkealuokkaiset puitteet, gourmet-ruoka ja ystävällinen palvelu auttavat onnistumaan. Rento ja merellinen ilmapiiri takaa täydelliset edellytykset mieleenpainuvalle kokemukselle. Koko saari on tilaisuutenne ajan yksityiskäytössänne. Palvelu toteutetaan avaimet käteen -periaatteella. Saaren ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii tapahtuman toteuttamisesta toiveidenne mukaan, teidän tarvitsee huolehtia vain tilaisuuden asiasisällöstä. Ryhmän suositeltu koko on 5-30 henkilöä.

Kysy LisääPyydä Tarjous

”Mahtavissa puitteissa ja extreme-olosuhteissa, pakkasta ja tuisketta ulkona, sisällä iloinen ja rento tunnelma. Merellisen kulttuurin syväluotaus on tehty! Mahtavat ihmiset ja kaunis miljöö veivät meidät konkreettisesti meren maailmaan! Kaunista.”

Nimetön

YRITYKSEN VIRKISTYSPÄIVÄ

Moni on jo nähnyt Helsingin historialliset kohteet, käynyt purjehtimassa puulaivalla ja laulanut karaokea, mutta harva on viettänyt päivää ja yötä oikealla luotsisaarella. Jo saapuminen saareen Boistön omalla veneellä, kesällä Boistön Kulkurilla ja talvella aidolla luotsiveneellä Boistön Kutterilla, on elämys!

Virkistyminen alkaa jo matkalla saareen. Laiturilla tarjoillaan tervetuliaisjuoma ja saaren vierasisäntä toivottaa ryhmän tervetulleeksi. Puheenvuoro siirtyy tilaisuuden järjestäjälle ja virkistyspäivän oma ohjelma voi alkaa. Kyseessä saattaa olla luotsisaaren aarteen etsintä, kalastuskilpailu, kalastajan luona vierailu tai vaikka saaren omat olympialaiset! Saaren molemmat puulämmitteiset saunat, palju ja tunnelmallinen rantagrilli ovat myös käytettävissänne. Ryhmän suositeltu koko on 5-30 henkilöä.

Kysy LisääPyydä Tarjous

”Hei!
Kiitos paljon kaikesta! Virkistyspäivämme oli yksi parhaista ja väkemme on kovasti kehunut maisemia, tiloja ja palveluita. Kaikki toimi erinomaisesti ja sääkin suosi meitä. Ihailimme juuri äsken sieltä ottamiamme kuvia :-). Mahdollisesti tulemme teille uudestaan joku toinen vuosi.
Ystävällisin terveisin
Sari Tossavainen
Talousjohtaja
Alexander group”

Sari Tossavainen, Alexander group

KOULUTUSYRITYSTEN PAKETTI

Työskenteletkö yrityksessä, joka tuottaa koulutuksia tai valmennuksia yritysten henkilöstölle, tiimeille tai johtoryhmille? Tilaisuuksien toteuttamiseen tarvitset luotettavan kumppanin. Boistön luotsisaari tarjoaa luotettavan ja joustavan ratkaisun tilaisuuden toteuttamiseen. Varaamme koko Boistön saaren käyttöönne päiväksi, viikoksi tai pidemmäksi ajaksi. Yhteistyökumppaneidemme kautta voitte järjestää tilaisuuteenne monenlaista ohjelmaa: tyrskykalastusta, vauhdikasta kumiveneajelua, tunnelmallista puuvenepurjehdusta, merellistä golfia lähiseuduilla tai nauttia saaren omasta ainutlaatuisesta tunnelmasta, rantasaunasta, paljusta ja saaristolaisherkuista.

 • Räätälöimme kuljetuksen, ruokailun ja koulutustilojen käytön tarpeidenne mukaisesti
 • Kouluttajille varaamme omat ensiluokkaiset huoneet ja työskentelytilat
 • Wlan-yhteydet, av-laitteet ja kaikki mitä koulutuksen perusedellytykset vaativat ovat jo saaressa.
 • Ryhmäkoko 5-30 henkilöä

Kysy LisääPyydä Tarjous

”Hei!

Olimme pitämässä elokuun kokousta to-pe Boistössä. Palautetta toiminnasta: Olen ollut entisessä elämässä aikoinaan konsulttina monen vuoden ajan pitämässä varmasti satoja koulutus/kurssipäiviä erilaisissa kokouspaikoissa ympäri Suomea. Kokemusta siis on.  Hyvä ystäväni suositteli Boistöa ja emme todellakaan pettyneet.

Ihmisten ystävällisyys on aitoa ja nöyrää. Kaikkiin pyyntöihin vastaus oli aina ”järjestyy” ”kyllä” . Mielettömän hieno asenne. Ruoka oli aivan loistavaa ja tunnelma kokouksessa myös. Käsiteltävät asiat sujuivat hyvin. Jouduimme muokkaamaan aikataulua matkan varrella ja kaikki toimi joustavasti.

Tulen varmasti suosittelemaan saarta kokouspaikaksi. Omille facebook-sivuilleni laitoinkin jo muutaman kuvan ja suosituksen. Mutta siis: KIITOS.”

Ari Rämö, SICK OY

YKSITYISTILAISUUDET / JUHLAT

Etsitkö elämäsi tärkeälle juhlalle unohtumatonta paikkaa ja ainutaatuista ympäristöä? Boistön luotsisaarella on järjestetty useita mieleenpainuvia suku-, perhe- ja ystäväjuhlia. Aina on ollut hauskaa ja uudestaan tullaan. Lämmitämme ihanat saunat ja paljun, tarjoamme saaristolaisherkut ja te nautitte toistenne seurasta! Järjestämme tilauksesta toiveittenne mukaista ohjelmaa, kuten aarteenetsintäkisan tai kalastuskilpailun. Yöpyvien vieraiden suositeltu määrä on 5-30 henkilöä. Päivätilaisuuteen voimme ottaa enemmän vieraita.

Kysy LisääPyydä Tarjous

KAIKKIIN KAHDEN PÄIVÄN KOKOUSPAKETTEIHIN SISÄLTYVÄT PALVELUT:

Palvelut
 • Saaren kolme kokoustilaa käytössänne kahtena työpäivänä

 • Kokoustiloissa WLAN, AV-laitteet, fläppi, tietokone, muistiinpanovälineet

 • Majoitus yhden tai kahden hengen huoneissa

 • Kuljetukset saareen ja pois

 • Virvokkeet sisältyvät pakettiin

 • Kaikki ruokailut:

  • Suolainen ja makea kahvileipä ja hedelmiä kokouksen ohessa
  • Pientä naposteltavaa saunan yhteydessä
  • Illallinen á la Boistö. Illallisen voi räätälöidä saaren vierasisännän kanssa mieleisekseen.
  • Runsas aamiainen á la Boistö
  • Lounas á la Boistö
 • Rantasauna ja Merivartijatalon sauna illalla käytössänne

 • Opastettu tunnin luontopolkuretki

Tilauksesta aktiviteetteja yhteistyökumppaneidemme kanssa:

 • Charter-purjehdus perinnepurjelaivalla

 • Purjelautailua tai Stand Up Paddle (SUP) -melontaa

 • Jousiammuntaa tai pihaleikkejä (slackline, mölkky)

 • Nauru- tai acrojoogaa

 • Kalastusta

 • Kokkikoulu

 • Muusikko ja/tai stand up -koomikko

 • Luentoja ja yritysvalmennuksia

Paketin henkilömäärä: 5-30 henkilöä