SERVICEPAKET

KONFERENSPAKET FÖR STYRELSEN / LEDNINGSGRUPPEN
TEAMMÖTE / WORKSHOP
KUNDEVENEMANG
FÖRETAGETS REKREATIONSDAG
PAKET FÖR UTBILDNINGSFÖRETAG
PRIVATA TILLSTÄLLNINGAR / FESTER

KONFERENSPAKET FÖR STYRELSEN/LEDNINGSGRUPPEN

Palvelut

Boistö lotsö erbjuder högklassiga lokaler och en inspirerande miljö för ett effektivt och stimulerande möte kring utmanande frågor. Vi betjänar endast en kundgrupp i taget på ön och skräddarsyr paketet enligt kundens önskemål. I den unika maritima miljön får idéerna vingar nästan av sig själva och på ön hålls gruppen samlad.

Pauserna kan ni hålla till exempel på strandklipporna och efter en uppfriskande paus flyter arbetet på lätt. Den effektiva dagen avslutas med ett bastubad, avslappning i bad och njutningsfulla skärgårdsdelikatesser i gott sällskap. Redan ankomsten på ön är en upplevelse. Ni förfogar över öns egna båtar: på sommaren Boistös Kulkuri och på vintern den äkta lotsbåten Boistös Kutter. På beställning ordnar vi även transport med snabbåt eller helikopter. Rekommenderad gruppstorlek är 5–15 personer. Grupper över 15 personer övernattar i dubbelrum.

FRÅGA OSS MERBE OM EN OFFERT

”Jag höll ledningsgruppens möte på Boistö. En fantastisk plats, utmärkt service och mat. Finlands bästa bastu! Jag känner att Boistö är en av de bästa konferensplatserna som vi någonsin har varit på.”

Mikael Silvennoinen, Pohjola Bank Plc

TEAMMÖTE / WORKSHOP

Teamarbete kräver arbetsro och en bra laganda. Ett utmärkt sätt att effektivisera teamets arbete är att ta det ut ur kontoret.  Den unika maritima miljön på Boistö lotsö, de högklassiga lokalerna och den vänliga servicen ger teamet ny energi. Redan vid ankomsten till ön glömmer man bort vardagen och gruppen binder sig till de gemensamma målen. På ön hålls teamet samman och lagandan god. Dagen avslutas med avkoppling i äkta skärgårdsbastur och bad med grillning på stranden i solnedgången och/eller en njutningsfull måltid med skärgårdsdelikatesser i Lotshusets unika stämning. Rekommenderad gruppstorlek är 5–30 personer.

FRÅGA OSS MERBE OM EN OFFERT

”Två dagars hårt teamarbete kändes fjäderlätt i den här ståtliga och historiska miljön. Den vintriga snöstormen satte fart på hjärnan och gav medvind för slutförande av projektet!”

Anonym

KUNDEVENEMANG

Behöver du en unik miljö, som ni sent kommer att glömma, för ett kundevenemang eller för lanseringen av en ny produkt? Skärgårdsnaturen, den högklassiga miljön, gourmetmaten och den vänliga servicen hjälper er att lyckas. Den avspända och maritima atmosfären garanterar perfekta förutsättningar för en oförglömlig upplevelse. Hela ön står till ert förfogande under evenemanget. Vi betjänar er enligt principen för nyckelfärdig service. Öns yrkeskunniga personal ser till att evenemanget genomförs enligt era önskemål och allt ni behöver göra är att ta hand om själva evenemangsinnehållet. Rekommenderad gruppstorlek är 5–30 personer.

FRÅGA OSS MERBE OM EN OFFERT

”I fantastiska ramar och extrema förhållanden, minusgrader och snöyra utomhus, en glad och avslappnad stämning inomhus. Vi har dykt djupt ner i den maritima kulturen! De fina människorna och den vackra miljön tog oss helt konkret till havets värld! Vackert.”

Anonym

FÖRETAGETS REKREATIONSDAG

Många har redan sett de historiska besöksmålen i Helsingfors, fått delta på seglats med en träskuta och sjungit karaoke, men få har tillbringat en dag och en natt på en äkta lotsö. Redan ankomsten till ön med Boistös egen båt, Boistös Kulkuri på sommaren och den äkta lotsbåten Boistös Kutter på vintern, är en upplevelse i sig!

Rekreationen börjar redan under färden till ön. På bryggan serveras välkomstdrinkar och öns gästvärd önskar gruppen välkommen. Sedan får evenemangets anordnare ordet och rekreationsdagens program kan börja. Kanske ingår en skattjakt efter lotsöns skatt, en fisketävling, ett besök hos fiskaren eller varför inte öns eget OS i programmet! Öns båda vedeldade bastur, badtunnan och den stämningsfulla strandgrillen står också till ert förfogande. Rekommenderad gruppstorlek är 5–30 personer.

FRÅGA OSS MERBE OM EN OFFERT

”Hej!  Stort tack för allting! Vår rekreationsdag var en av de bästa någonsin och vårt folk har berömt såväl utsikten som faciliteterna och tjänsterna mycket. Allt fungerade perfekt och vi hade till och med tur med vädret. Vi satt precis och tittade på bilderna som vi tog på ön :-). Det är inte omöjligt att vi gör ett återbesök hos er något annat år.”
Sari Tossavainen, CFO
Alexander group”

Sari Tossavainen, Alexander group

PAKET FÖR UTBILDNINGSFÖRETAG

Arbetar du för ett företag som producerar utbildningar eller coachningar för andra företags personal, team eller ledningsgrupper? För att genomföra evenemangen behöver du en pålitlig partner. Boistö lotsö erbjuder ett tillförlitligt och flexibelt alternativ för genomförandet av evenemanget. Vi reserverar hela Boistö för er för en dag, vecka eller en längre period. Via våra samarbetspartner kan ni ordna mångahanda program under evenemanget: bränningsfiske, fartfyllda turer med gummibåt, stämningsfull segling med ett träfartyg, maritim golf i närområdet eller njutande av öns unika stämning, Strandbastun, bad och skärgårdsdelikatesser.

 • Vi skräddarsyr transporterna, måltiderna och användningen av utbildningslokalerna enligt era behov.
 • För utbildarna reserverar vi egna, förstklassiga rum och arbetsrum.
 • WLAN, AV-utrustning och alla grundläggande förutsättningar för en utbildning finns redan på ön.
 • Gruppstorlek 5–30 personer.
FRÅGA OSS MERBE OM EN OFFERT

”Hej!

Vi höll vårt augustimöte på Boistö på torsdag och fredag. Respons på verksamheten: I mitt förra liv när jag arbetade som konsult höll jag under flera års tid säkerligen hundratals utbildnings- och kursdagar i olika konferensmiljöer runtom i Finland. I mitt nuvarande jobb har jag under flera års tid, fyra gånger per år, besökt olika konferensplatser och herrgårdar runtom i Finland med mina egna anställda. Jag har alltså mycket erfarenhet.  En god vän rekommenderade Boistö till mig och vi var verkligen inte besvikna.

Människornas vänlighet är genuin och ödmjuk. På alla våra begäran var svaret ”det ordnar vi” eller ”ja”. Inställningen var helt fantastisk. Maten var absolut makalös, likaså stämningen på mötet. Alla ärenden togs smidigt om hand. Vi var tvungna att se om vår tidsplan längs med vägen och allt fungerade flexibelt.

Det är sällan man stöter på så vänlig och kundorienterad personal. En magnifik prestation. Jag kommer alldeles säkert att rekommendera ön som mötesplats. En fin erfarenhet.”


Ari Rämö, SICK OY

PRIVATA TILLSTÄLLNINGAR / FESTER

Letar du efter en oförglömlig plats och en unik miljö för en viktig fest i livet? På Boistö lotsö har man ordnat många minnesrika släkt- och familjefester och fester för vännerna. Det har varit roligt varje gång och många kommer åter. Vi värmer våra underbara bastur och badtunnan, bjuder på skärgårdsdelikatesser och ni njuter av varandras sällskap! På beställning ordnar vi program enligt era önskemål, till exempel en skattjakt eller en fisketävling. Vi rekommenderar att antalet övernattande gäster är 5–30 personer. På evenemang som hålls under dagtid kan antalet gäster vara större.

FRÅGA OSS MERBE OM EN OFFERT

TJÄNSTER SOM INGÅR I ALLA TVÅDAGARS KONFERENSPAKET:

Palvelut
 • Ni förfogar över öns tre konferensrum under två arbetsdagar

 • I konferensrummen finns WLAN, AV-utrustning, blädderblock, dator, anteckningsredskap

 • Logi i enkel- eller dubbelrum

 • Transporter till och från ön
 • Förfriskningar ingår i paketet

 • Alla måltider:

  • Salta och söta tilltugg till kaffet samt frukt under mötet
  • Smått tilltugg till bastun
  • Middag á la Boistö. Middagen kan ni planera tillsammans med öns gästvärd enligt era önskemål.
  • Stor frukost á la Boistö
  • Lunch á la Boistö
 • Strandbastun och Sjöbevakarnas hus står till ert förfogande på kvällen

 • Guidad entimmesutflykt på naturstigen.

På beställning aktiviteter med våra samarbetspartner:

 • Chartersegling med en traditionell segelbåt

 • Vindsurfing eller SUP-paddling (Stand Up Paddle)

 • Bågskytte eller utomhuslekar (slackline, mölkky)

 • Skratt- eller akroyoga
 • Fiske

 • Kockskola

 • Musiker och/eller ståuppkomiker

 • Föreläsningar och företagscoachning

Antal personer i paketet: 5–30 personer