AKTIVITETER

MUSIK
FISKE
UTFLYKTER
MARITIM GOLF
HAVSFÅGELJAKT
ÖVRIGA AKTIVITETER

MUSIK

Mari Kätkä

Levande musik underhåller och skapar stämning. Den omtyckta, erfarna och mångsidiga musikern Mari Kätkä uppträder med sång och dragharmonika, och en repertoar som skräddarsytts för ert evenemang antingen ensam eller med pianisten Tuomas Kesälä. Sjung era favoritsånger under ackompanjemang av en yrkesmusiker, dansa i sommarnatten på Boistö brygga eller njut av stämningen vid strandgrillen. Vid behov ordnar vi även en större orkester och en repertoar samt musiker som passar till er tillställning.

FISKE

Egel Travels

Prova på bränningsfiske i sportig stil med en RIB-båt. Vi hittar rätt båt och skeppare för alla väder. Ur havet drar vi upp abborre, gädda, lax och öring. Fångsten tillreds och serveras på kvällen. Utöver fiske kan vi ordna en fiskhanteringskurs som den lokala fiskaren håller. Efter mötet kan ni också fiska på egen hand på Boistö. På ön finns fiskeredskapen färdigt.

UTFLYKTER

Burn Out Safari

På beställning ordnar vi rundturer i den närliggande skärgården och besök till Fagerö eller Lövön med våra egna båtar, Boistös Kulkuri eller den äkta lotsbåten, Boistös Kutter. Via våra samarbetspartner kan vi även ordna turer med snabbåt eller sportiga, stora gummibåtar.

MARITIM GOLF

Sea Golf

På beställning tar vi våra gäster på en golfutflykt över dagen till Sea Golf Rönnäs på Storpernåvikens västra strand. Efter golfen återvänder vi till Boistö för att njuta av kvällen och basta. Färden till Rönnäs kan ordnas antingen tur och retur med båt eller med minibuss från Lovisa.

HAVSFÅGELJAKT

Merilinnustus

På hösten kan man jaga havsfåglar på Boistö och närliggande holmar. Aktiviteten kräver att alla deltagarna har jaktlicens och -redskap. Vi ordnar de oförglömliga ramarna.

ÖVRIGA AKTIVITETER

Muut

Övriga aktiviteter som vi ordnar via våra samarbetspartner:

Chartersegling med en traditionell segelbåt
Vindsurfing eller SUP-paddling (Stand Up Paddle)
Bågskytte eller utomhuslekar (slackline, mölkky)
Skratt- eller akroyoga
Fiske
Kockskola
Musiker och/eller ståuppkomiker
Föreläsningar och företagscoachning

Fråga Oss Mer