AKTIVITEETIT

MUSIIKKIA
KALASTUSTA
RETKIÄ
MERELLISTÄ GOLFIA
MERILINNUSTUSTA
MUUT AKTIVITEETIT

MUSIIKKIA

Mari Kätkä

Elävä musiikki viihdyttää ja luo tunnelmaa. Pidetty, kokenut ja monipuolinen muusikko Mari Kätkä esiintyy tilaisuuteenne räätälöidyllä ohjelmistolla laulun ja harmonikan kanssa yksin tai yhdessä pianisti Tuomas Kesälän kanssa. Virkistykää laulaen suosikkilaulujanne yhdessä ammattilaisen säestyksellä, tanssikaa kesäillassa Boistön laiturilla tai tunnelmoikaa rantagrillillä. Järjestämme tarvittaessa isommankin orkesterin ja tilaisuuteenne sopivan ohjelmiston ja muusikot.

KALASTUSTA

Egel Travels

Kokeile tyrskykalastusta sporttisesti kumiveneellä. Löydämme joka säälle sopivan veneen ja kipparin. Merestä nousee ahventa, haukea, lohta ja taimenta. Saalis valmistetaan illaksi juhlapöytään. Kalastuksen lisäksi voimme järjestää teille kalankäsittelykoulun paikallisen kalastajan toimesta. Lisäksi Boistössä voit kalastella kokouksen jälkeen omatoimisesti. Saaressa on kalastusvälineet valmiina.

RETKIÄ

Burn Out Safari

Järjestämme tilauksesta kiertoajeluja läheisessä saaristossa ja vierailuja Kaunissaareen tai Lehtisensaareen omilla veneillämme Boistön Kulkurilla tai aidolla luotsiveneellä, Boistön Kutterilla. Yhteistyökumppaneidemme kautta voimme järjestää myös retkiä pikaveneellä tai sporttisilla, isoilla kumiveneillä.

MERELLISTÄ GOLFIA

Sea Golf

Viemme vieraamme tilauksesta päiväksi golfaamaan Sea Golf Rönnäsiin Pernajanlahden länsirannalle. Golfin jälkeen paluu Boistön saarelle illanviettoon ja saunaan. Matka Rönnäsiin voidaan järjestää joko mennen tullen veneellä tai Loviisasta minibussilla.

MERILINNUSTUSTA

Merilinnustus

Syksyisin Boistössä ja läheisillä luodoilla on mahdollista metsästää merilintuja. Tämä aktiviteetti vaatii kaikilta osallistujilta metsästysluvat ja -välineet. Me järjestämme ikimuistoiset puitteet.

MUUT AKTIVITEETIT

Muut

Yhteistyökumppaniemme kautta järjestettävät muut aktiviteetit:

  • Charter-purjehdus perinnepurjelaivalla
  • Purjelautailua tai Stand Up Paddle (SUP) -melontaa
  • Jousiammuntaa tai pihaleikkejä (slackline, mölkky)
  • Nauru- tai acrojoogaa
  • Kalastusta
  • Kokkikoulu
  • Muusikko ja/tai stand up -koomikko
  • Luentoja ja yritysvalmennuksia
Kysy Lisää