INFO

YHTEISTYÖKUMPPANIT

EAGLE TRAVELS

Lähde kanssamme kalaan! Meiltä saat täyden palvelun paketit sekä kalastusoppaan neuvot, läheltä, nopeasti ja parhailla apajilla.

ELÄMYSMATKAT.COM

Elämysmatkat on kasvanut laskettelumatkoja järjestävästä matkatoimistosta monipuoliseksi aktiivimatkoja maailman vuorille, merille ja metropoleihin tarjoavaksi matkatoimistoksi ja matkatapahtumayritykseksi. Elämysmatkat on esimerkiksi Euroopan suurin Japanin laskettelumatkojen järjestäjä sekä täyden palvelun kumppani kaikissa yritysten matkatapahtumatarpeissa.

BURN OUT CITY EVENTS

Burn Out City tarjoaa aktiviteetteja, ohjelmia ja elämyksiä yrityksille ja ryhmille kaikkina vuodenaikoina. Talvisin tarjontaan kuuluu mm. moottorikelkka-/ilmatyynyalussafarit ja kesäisin suosittuja aktiviteetteja ovat purjehdus, RIB-safarit ja frisbeegolf-turnaukset, kirkkovenesoutu ja paljon muuta hauskaa! Toimintaa on pääkaupunkiseudun lisäksi sen saaristossa ja lähialueilla.

ÖSTERSTJERNAN – Perinnepurjelaiva

Pakettijahti Österstjernan purjehti vuosina 1815 – 1848 reitillä Loviisa – Tukholma kuljettaen sekä matkustajia että rahtia. Historiallisen esikuvansa mukaan rakennettu perinnepurjelaiva tarjoaa menneiden aikojen tunnelmaa ja kiireetöntä matkantekoa tämän päivän purjehtijoille. Aluksen kotisatama on Loviisan Laivasilta ja se tekee tilauspurjehduksia sekä nuoriso- ja yleisöpurjehduksia. Österstjernan ry toteuttaa purjehdukset talkootyönä, kuten laivan ylläpidonkin.

FINNPILOT

Hyvä naapurimme Orrengrundista! Luotsit toimivat Boistöstä käsin ennen Orrengrundiin siirtymistä.

OY POLARBUS AB

Polarbus Oy on tilausliikenteeseen pääkaupunkiseudulla erikoistunut yhtiö, jolla on yli 40 vuoden aikana kertynyt osaaminen. Tärkein voimavaramme on perheyrittäjyys. Se merkitsee todellista halua palvella, ystävällisyyttä, täsmällisyyttä, tarvittaessa hyvinkin nopeaa toimintaa ja ennen muuta joustavuutta kaikissa asioissa.